Calendari economia

dimarts, 22 de maig del 2012

Tema 12: Els diners i els bancs

Tots els bancs són dolents?
+
Documental: El poder del dinero

1 comentari:

  1. Jo he vist el video den Antoni Melé amb la publicitat que ha donat del banc que duu ell a terme com a director. Al principi a classe, quan varem veure el video no em creia res. Em pensava que n'Antoni Melé hi anava com a cercar clients vendent la moto de triodos bancs tres camins...etc.
    He visitat la web de triodos banc, i m'he aclarat a jo mateix, he vist que els tres camins són veritat, cultura mediambient i projectes socials, són aquells projectes avon triodos bank inverteix, no crec que tota la inversdió però que ho fa de veritat amb associacions que existeixen.
    Lo més important, per jo del que ha dit Antoni, és que hi tendria que haver una transapriència radicals dels bancs, això vol dir una transpariència bancaria avon tu vegis avon i com s'inverteix i a que s'inverteix en els respectius bancs, tendrien que agafar exemple de triodos bank, avon ells diuen i posen que s'inverteix en el seu banc, perquè els bancs són empreses iguals que les altres, i que també agafin exepmle de les inversions amb el medi ambient, projectes socials i cultura que duu a terme triodos bank. També ha de haver un canvi social. Més endavant, Antoni Melé xerra de que el dotblers , la gent que no els posa als bancs es una pena, ja que es molt important que els dotblers de cadascú es canalitzi, oerquè tothom necessita dotblers i com diu ell, si hi ha una persona que té moltes propostesi iniciatives bones, li hem de deixar dotblers per a que les compleixqui.
    La ultima cosa que volia dir es que si tan m'hos agrada això de inversió a la cultura de triodos i totes aquestes coses per que no tothom o quasi tothom posa els seus dotblers a triodos?

    ResponElimina